Blocke.se

blocke.se

lincolnwoodresort.info är Sveriges största köp- och säljmarknad på Internet och grundades av Henrik Nordström i Fjälkinge, Skåne län. lincolnwoodresort.info startade som en skånsk regional prylmarknad producerad av företaget Multimediaverkstan AB, men i slutet av lades marknadsplatsen ut över hela Sverige. År tog Pierre Siri. Reine ska sälja sin husvagn på Blocket, men han inte låta bli att visa hur mycket han ogillar den. Här är en av de roligaste annonserna vi sett. Sveriges största köp- och säljmarknad. Bilar, båtar, möbler, lägenheter, fritidsboende, kläder & skor, tjänster m.m.

Blocke.se - vardagar

Byts strålkastarspolarpumpen så sitter stötfångaren på sniskan. Den norska mediekoncernen Schibsted köpte blocket. Sugen på att sälja din krånglande bil? Bland barnfamiljer är det ännu vanligare, 9 av 10 barnfamiljer har köpt eller sålt någonting på Blocket. Ville sälja bil — råkade ut för senapstricket "Den här jävla skitvagnen" Tonen i annonsbeskrivningen är inte den en är van vid att läsa i annonser. Lackas taket om så kommer bilen tillbaka med en fläckig interiör och hologram efter roterande polermaskin", skriver Christian och fortsätter:. Så ser husvagnen ut invändigt.

Blocke.se - denna

Reine har lagt ut en annons på blocket där hans husvagn är till salu. I sin Blocketannons har han gett bilen modellnamnet "Michael Bay-Edition". Han fortsätter med att berätta om att de ägt den i tre år och redan under den första våren regnade det in. Och den som gör det blir inte besviken. Bland barnfamiljer är det ännu vanligare, 9 av 10 barnfamiljer har köpt eller sålt någonting på Blocket. Varje dag finns det cirka en halv miljon annonser ute på Blocket. Byts strålkastarspolarpumpen så sitter stötfångaren på sniskan.

Blocke.se Video

Blocket-annonsen

0 reaktioner på ”Blocke.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *