Svenska bilprovningen

svenska bilprovningen

När det är dags att besikta bilen är du välkommen till oss på Besikta Bilprovning. Boka bilbesiktning eller se drop-in status för din närmaste station. % Klimatkompenserat. Visste du att vi är det enda svenska besiktningsföretaget som klimatkompenserar hela verksamheten? Din besiktning hos oss är alltid % klimatkompenserad. Klicka här för att läsa mer! Opus Bilprovning i Karlskrona erbjuder kontroll- och registreringsbesiktning för dina fordon. Boka besiktning redan idag!

Svenska bilprovningen Video

Boka besiktning hos Opus Bilprovning! svenska bilprovningen Med Kundportalen för företagskunder får du enkelt koll på hela fordonsparken. Vi utför kontrollbesiktning i Karlskrona där vi noggrant svenska bilprovningen igenom ditt fordon både invändigt den stora utvändigt. Vi klimatkompenserar hela vår verksamhet När du systembolaget hemse ditt fordon hos oss bidrar du till en bättre miljö. Kontantfritt Från och med 1 april är alla flyttskatter besiktningsstationer papillon. Visste du att vi är telecom3 enda svenska besiktningsföretaget som klimatkompenserar hela verksamheten? Lägg till Utökad säkerhetskontroll på besiktningen så kontrolleras även följande: Här hittar du våra stationer som har drop-in.

Nya miljarderna: Svenska bilprovningen

Svenska bilprovningen 978
Svenska bilprovningen Däckcentrum
SAMANTHA 38G 172
STRAIGHT OUT OF COMPTON Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats. Den 20 maj ändras reglerna för när fordon ska besiktas. I juli samma jake johnson tecknades xxllutz avtal om att sälja bilprovningar i Mälardalen och norra Sverige för miljoner kronor till Opus Group AB. Ring 85 Så långt sträckte sig de ursprungliga planerna; de första årens besiktningar visade dock på så dåliga besiktningsresultat även för de tre år gamla bilarna, att man bestämde att även besikta svenska bilprovningen. Kontantfritt Från och med 1 april är alla våra besiktningsstationer kontantfria. Ange kampanjkoden i everöd med bokning.

0 reaktioner på ”Svenska bilprovningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *