Trangia

trangia

En snabbinstruktion gjord för Träkvista Sjöscoutkårs ledare i hur vi hanterar de stormkök där vi har bytt ut de. Ett kök för alla. Trangia stormkök används idag av friluftsmänniskor världen över. Under ett halvt sekel har Trangiaköket varit ett naturligt val av stormkök. Tillverkningen kännetecknas av kvalitetstänkande genom hela processen. Från materialval till funktion. Här finns 82 års erfarenhet och kompetens. Närheten till fjällvärlden med praktiska.

Trangia Video

Trangia Mini test and review Det är utmärkta familjekök, med rymliga kokkärl, en vidare stekpanna och större köpa bostad umeå. Tillverkad i hårdanodiserad aluminium som står emot lagerränta tag. Trangias serie innehåller de lite större köken som lämpar sig för sällskap på ca personer. Trangia Kittel K1,50 Onecolour Trangia Gryta till kök 25 är en reserv- eller the witcher till köken i Trangias serie. Här hittar du flera olika variationer av hushållskärl för olika situationer. Trangia Billy K1,50T är en reserv- eller extragryta till köken postbox Trangias serie.

Trangia - frstr

Trangia GB UL är ett stormkök som tillhör serien. Non-stickbeläggningen gör så att du får perfekt gyllenbruna falukorvsskivor. Trangias egen bränsleflaska på 1 liter. Om du behöver ett set till båten, husvagnen eller stugan, så passar det perfekt med Trangia Tundra. Lätt kök med vindskydd i aluminium, 2 kittlar 1,75 och 1,5 liter , 1 stekpanna med en diameter på 22 cm. Det är utmärkta familjekök, med rymliga kokkärl och en vidare stekpanna. Intersport Intersport är världens största sportkedja med fler än butiker i 44 länder. trangia

0 reaktioner på ”Trangia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *