Telia garanti

telia garanti

Efter att Telia vägrat laga Dennis Olssons Iphone 5s på grund av en mindre kantstötning tog han saken i egna händer och fixade problemet själv. Vad felet var? Ett trasigt batteri. Har köpt en iphone 6s plus av Telia och jag har insåg att batteriet håller lång tid.. Har köpt den för 8. Här kan du beställa reparation av din mobiltelefon, surfplatta eller tillbehör som behöver lagas oavsett om du har garanti kvar eller inte. Se prislista för displaybyten  hos Telia. För avtal som du tecknat före den 1 november gäller de allmänna villkor som var giltiga vid den tidpunkt du telia garanti avtalet cliff burton fram tills dess ödegårdens islandshästar avtalet löper ut. Alphaminor min första fråga är om du rootat telefonen? Dessutom ger vi 3 månaders garanti för utförd service. Du kan även kontakta oss här eller vända dig till någon av Telias butiker för att få hjälp. telia garanti

Telia garanti - slppa

När du tecknar ett nytt avtal från och med den 1 november accepterar du också att det nya avtalet går under Telias allmänna villkor som gäller från och med den 1 november Se vad det kostar att använda mobilen på ditt resmål och spana in våra erbjudanden. Ångerrätt och retur Som privatperson har du möjlighet att ångra ett köp som gjorts via Telias hemsida, per telefon eller utanför Telias affärslokaler. När väntar du barn? Fukten innanför höljet verkade ha försvunnit och touchen var nästan normal i sin funktion lite svårt med swipes ibland bara. Efter att telefonen kom hem från verkstaden så har den fungerat ganska väl. Dessutom ger vi 3 månaders garanti för utförd service.

Telia garanti Video

Rapportspecial 24 januari

Telia garanti - ltt

Är du osäker prata med din lokala konsumentrådgivare på orten. I det här fallet skulle jag välja att använda Konsumenttjänstlagen, vilket är samma sak men för tjänster. Vill du kontakta oss? Har du nån konsumentrådgivare på orten så skulle jag tala med dessa för mer information. Blogg Forum Forum Snabblänkar.

0 reaktioner på ”Telia garanti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *