Skyskrapa göteborg

skyskrapa göteborg

Skyskrapor har kommit att bli en symbol för ekonomiskt välstånd och framgång, men få saker ger ett så kusligt intryck som ett övergivet skrytbygge. Här berättar. Med sina meter kommer Karlatornet i Göteborg att bli Nordens högsta byggnad. Nu har jätteprojektet klubbats i kommunfullmäktige. Detaljplanen som antogs igår gäller för Karlatornet samt jätteprojektet Karlastaden som skyskrapan är en del av. Totalt ska omkring 2 lägenheter byggas i en ny. Karlatornet är en planerad skyskrapa på Hisingen i Göteborg som förväntas bli Nordens högsta byggnad. De tio första våningarna kommer att inrymma hotell. I resten av huset kommer det bland annat att vara lägenheter. Man planerar för lägenheter i varierade storlekar och prisklasser. skyskrapa göteborg

Skyskrapa göteborg - renoveringen har

Vi har märkt att du blockerar annonser. Läs Emil Carlbergs blogg Made of action. Läs fler krönikor av Sofia Dahlström. Monikas ilska — över synen på vägrenen. Veganer äter bara frön och gräs. Klara kyrka Stockholm - m. Det började med en arkitekttävling Med anledning av det omfattande byggprojektet initierade vi en arkitekttävling i januari i samråd med Stadsbyggnadskontoret i Göteborg och Älvstranden Utveckling AB. Men inflyttning lär dröja några år. Artikeln kan innehålla information av spekulativ karaktär, och informationen kan komma att ändras snabbt allteftersom projektet fortskrider och mer information blir tillgänglig. Lasse lindrot Richter fotograferar övergivna byggnader. Kända för bland annat världens högsta byggnad Burj Khalifa i Dubai. Skidmore, Owings and Merrill. Tung förlust för Sävehof - 11 dec. Länsstyrelsen menade även att planerna riskerade att skada riksintressen och att bebyggelsen kunde vara olämplig för människors hälsa och säkerhet.

Skyskrapa göteborg - spelar

Nu har jätteprojektet klubbats i kommunfullmäktige. SMHI varnar för halka: Nelly rabattkoder - fynda trendigt mode till låga priser. Vi är många som arbetat hårt i lång tid för att ta projektet så här långt, säger initiativtagaren Ola Serneke, vd för Serneke Group, i ett pressmeddelande. Sidan redigerades senast den 3 december kl.

0 reaktioner på ”Skyskrapa göteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *