Alice hedenstedt

alice hedenstedt

Hej och välkommen till min lblogg! Jag heter Alice, född och bosatt i södra Stockholm. I min blogg kan du läsa om bl.a. min vardag, mode, träning och olika tips. Hoppas du gillar det du ser och att du kommer tillbaka! Kontakt: [email protected] Hej och välkommen till min blogg! Mitt namn är Alice Hedenstedt, en tjej på 18 år och bosatt i Stockholm. I min blogg kan man läsa om min vardag, träning, shopping och livet. Hoppas du gillar det du ser och vill fortsätta läsa min blogg! [email protected] k följare, följer, inlägg - Se foton och videoklipp från Alice Hedenstedt (@alicehedenstedt) på Instagram.

Alice hedenstedt - Sorento

Vad kul att du gillar den, kram! Har sovit väldigt mycket och kollat lite på Vampire Diaries, men har inte riktigt haft lust att äta så himla mycket. Sitter underdelen löst som spets trosor eller är det lite tajtare? Hej, på mig satt bikinin väldigt bra och inte löst eller för tajt, utan lagom. Hur tycker du att den sitter? Jag gör nästan alla på polyvore. Men jag hoppas den kommer tillbaka imorgon, så vi hörs förhoppningsvis imorgon.

Alice hedenstedt - relaterade

För imorgon har vi Engelska Nationella och det vill jag inte missa! Leave this field empty. På deras instagram sida står det att väskan är äkta. Åt vanlig frukost, sen drack jag smoothie och åt en macka runt klockan ett. Jag tog XS i underdelen och S i överdelen, de är normala i storlekarna. Du menar då MK väskan och nej den är inte äkta. Nu börjar tyvärr min alvedon gå ur så nu är jag väldigt väldigt varm. alice hedenstedt

0 reaktioner på ”Alice hedenstedt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *