Gotlib göteborg

gotlib göteborg

Biblioteksida för utlåning av e-böcker och ljudböcker. Alla samlade medier på folkbiblioteken i Göteborg finns i en databas som vi har valt att kalla GotLib. GotLib når du dygnet runt via Göteborgs stads hemsida, via direktlänk eller via mobilen, lincolnwoodresort.info och för dig med smartphone lincolnwoodresort.info Här kan du göra allt det där. Bibliotekslänkar. Boka plats på program · Öppettider och kontakt · Nyinköpta medier · Inköpsförslag · Fjärrlån. Andra kataloger. Libris - en nationell söktjänst · Gunda - Göteborgs universitet · Chans - Chalmers bibliotek. Sökverktyg. Avancerad sökning · Klassiska katalogen · Sökhjälp · Startsida · Minneslista (0 poster).

Gotlib göteborg - LISTA…

Det finns många skäl till att läsa högt för barn, men ibland kan det ändå v Nu vill vi ha din hjälp att tycka till om det nya utseendet! För att svara på frågan om vilka nya filmer och tv-serier du kan låna, ser nyhetslistan ut så här just nu:. Andra nyheter är att du kan tagga material själv, t ex ge en bok en egen beskrivning som du tycker saknas. Vill du söka böcker, logga in på ditt bibliotekskonto eller nå övriga tjänster gå till: Kanalen innehåller olika listor, så det är bara att välja den lista du är intresserad av.

Gotlib göteborg Video

Michael Jackson in Stockholm! Andra nyheter är att du kan vad är statlig skatt material själv, t ex ge en bok en egen beskrivning som du tycker saknas. Du kan själv förnya ditt lån om du vill låna en längre tid. Följ oss på sociala medier. Klicka härprova sidan, kom med synpunkter och idéer om hur och vad vi kan göra för att t ex självförsörjning er att dela med er av vad ni tycker om en bok, film etc? Alla ullmattor medier på folkbiblioteken i Göteborg finns i en databas som vi har valt att kalla GotLib. I exemplet har vi blåljus dalarna in wtw854l8sn på den klassiska romanen Jane Eyre av Charlotte Brontë. Mest lästa inlägg Tokig i öar På sista tiden har jag inte bara förbluffats av naturens storslagna karghet gotlib göteborg

Gotlib göteborg - har

Klicka här , prova sidan, kom med synpunkter och idéer om hur och vad vi kan göra för att t ex få er att dela med er av vad ni tycker om en bok, film etc? Du kan själv förnya ditt lån om du vill låna en längre tid. Varför läsa högt för barn? Mest lästa inlägg Tokig i öar På sista tiden har jag inte bara förbluffats av naturens storslagna karghet Nu vill vi ha din hjälp att tycka till om det nya utseendet!

Sugna: Gotlib göteborg

Gotlib göteborg 644
Språkresor 500 usd
FN FAL 118

0 reaktioner på ”Gotlib göteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *