Kastellet kastellholmen

kastellet kastellholmen

Ha festen i ett slott! På Kastellholmen i Stockholm med utsikt i fyra väderstreck ligger Kastellet. Kastellet är en byggnad på Kastellholmen i centrala Stockholm. I och med upprättandet av Skepps- och galäreskadern renoverades kastellet på nytt. För detta skickade Lindmark iland några matroser ur besättningen som tog sig in i Kastellet och hissade flaggan samtidigt som HMS Stockholm passerade förbi  ‎Kastellets historia · ‎Flaggning med · ‎HMS Stockholms · ‎Referenser. Kastellet[redigera | redigera wikitext]. Från Wikipedia. Hoppa till: navigering, sök. Kastellet kan syfta på: Kastellet, Stockholm på Kastellholmen; Kastellet, Köpenhamn · Kastellet i Pattijoki · Karlshamns kastell · Kastellet (berg i Grönland).

Kastellet kastellholmen Video

En Kastellet Stockholm, The Citadel

Kastellet kastellholmen - hittar karta

Kommendörkapten Kenneth Lindmark fartygschef på HMS Stockholm som var på besök i Stockholm sedan den 29 mars beordrade vid fartygets avgång den 2 april att fartygets örlogsflagga skulle hissas på Kastellet. Utbud På Skeppsholmen och Kastellholmen kan man promenera omkring i den vackra miljön med fantastisk utsikt över Gamla stan, Djurgården och slottet. Tornets proportioner förändrades och det försågs med ett 20 meter högt runt trapptorn som innehåller en spiraltrappa utan spindel. De två krenelerade flygelbyggnaderna i rött formpressat murtegel på en hög sockel av gråsten som innehåller logement. I både egen regi och i samarbete med framstående eventbolag skräddarsyr vi aktiviteter och events efter era önskemål och behov. För detta skickade Lindmark iland några matroser ur besättningen som tog sig in i Kastellet och hissade flaggan samtidigt som HMS Stockholm passerade förbi under avgivande av salut i form av Svensk lösen.

Kastellet kastellholmen - gillar

Ange ett eller flera sökord: Magasin Kultur­värden något för dig? Hämtad från " https: Flaggkonstapelsbostället  · Hantverksbostället  · Kastellet  · Kolskjulet  · Skridskopaviljongen  · Underofficersbostället. Utöver Kastellet och Segelkronan finns Borggården. Kort sagt idealiskt för konferenser och möten. kastellet kastellholmen

0 reaktioner på ”Kastellet kastellholmen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *