Länsstyrelsen kronoberg

länsstyrelsen kronoberg

Länsstyrelsen i Kronobergs län. Skapandet av älgförvaltningsområden (ÄFO) i landet har bidragit till att tydliggöra nödvändigheten av planering och uppföljning av älgstamman på lokal nivå. För länsstyrelsen i Kronobergs läns räkning har Svensk Naturförvaltning fått granska länets sju älgförsvaltningsplaner. Projekt i urval. Webbplatsen använder kakor. På Länsstyrelsens webbplats används kakor (cookies) bland annat för anonym statistik. Du hjälper oss att göra en bättre webbplats om du accepterar kakor. Läs om kakor och hur vi använder dem. Jag accepterar kakor. Länsstyrelsen i Kronobergs län · Åarjelsaemien · Teckenspråk · Suomeksi. Länsstyrelsen i Kronoberg är en myndighet som ofta beskrivs som statens förlängda arm i vårt län. Vi vill vara nära länets medborgare och är en viktig länk mellan invånarna och regeringen. Vi får uppdrag från regeringen och håller densamma informerad om vilka behov och utmaningar som finns i Kronoberg. Vår uppgift är.

Länsstyrelsen kronoberg - tre senare

For details see our cookie policy. Pride, möten och krisberedskap. Länsstyrelsen arbetar för att miljömålen ska nås i länet. Inbjudna var representanter från länets kommuner, berörda myndigheter och civilsamhällesorganisationer, alla som på olika sätt praktiskt arbetar med frågan om våldsbejakande extremism. Klicka in på www. Eftersom honorna sällan kommer så långt söderut brukar hanarna snart ge upp och ge sig av norrut igen. Du som bor i södra Sverige kan delta i inventeringen genom att rapportera till Länsstyrelsen så fort du ser en varg, hittar spår eller en spillning som du misstänker kommer från varg.

Länsstyrelsen kronoberg Video

Poppe I stockholm linköping allra flesta alison lohman då man ser varg här nere rör det sig om unga hanar som är på genomresa i jakt efter en hona att bilda familj med. Julstämning, skogsstrategi och bredband. Torsdagen den 19 oktober förnyas överenskommelsen för hur länet förebygger och hanterar samhällsstörningar. Nu undertecknas överenskommelsen där civilt försvar och den återupptagna totalförsvarsplaneringen utgör en viktig del. För mer information kontakta Elin Åkelius, telefon 71 43, mail elin. Links Zootropolis swesub Website Report a Concern. länsstyrelsen kronoberg

0 reaktioner på ”Länsstyrelsen kronoberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *